Få et godt tiilbud

hCaptcha

Professionelt malerarbejde i syddanmark

Syddansk Malerfirma v/ Mette Frank udfører med sikker hånd hele paletten inden for malerarbejde. For mig har det ingen betydning, om opgaven er lille eller stor, og udfører med glæde maleropgaver både indendørs eller udendørs.

 

Du vil uanset opgavens karakter være garanteret et professionelt resultat, der stråler af kvalitet - hver gang. 

Facademaling

En facade er udsat for lidt af hvert, og både vind, regn og sol slider på malingen, så facaden kommer til at se træt og slidt ud. Vejrets slid på facademalingen vil endvidere betyde, at træet ikke bliver optimalt beskyttet. Her er det gavnligt med en professionelt udført facademaling, der får facaden til at fremstå flot, samtidig med at den bliver optimalt beskyttet.

Syddansk Malerfirma tilbyder professionel facademaling af både private ejendomme, virksomheder og butikker i alle størrelser. På baggrund af en god samtale om dine ønsker og facadens behov, tilbyder jeg individuelle løsninger, der får både kunder og facader til at smile.

indvendigt malerarbejde

Skal du have malet køkken, bad eller stue, eller trænger hele huset til at blive malet, så udfører jeg gerne arbejdet for dig. Uanset opgavens karakter har jeg fokus på at udføre arbejdet i høj kvalitet, så resultatet holder sig smukt i mange år frem. 

 

Syddansk Malerfirma udfører blandt andet: 

  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af døre, karme og paneler
  • Maling af gulve
  • Tapetsering

Udvendigt malerarbejde

Det danske vejr slider på den udvendige maling, og her kan en omgang udvendig maling både opfriske udseendet og beskytte træværk og murværk optimalt. Syddansk Malerfirma tilbyder at udføre alle udendørs maleropgaver, hvad end det drejer sig om en facade, garage, et skur eller hegn.

Fuldspartling

Skal du have udført en fuldspartling, så står jeg gerne for opgaven. En fuldspartling lægger grundlaget for malerarbejdet, og derfor er det vigtigt, at den er udført professionelt og detaljeorienteret, hvad end du ønsker glatte, malede vægge eller tapet.

Syddansk Malerfirma har udført spartling på et utal af vægge og lofter, og derfor har jeg opnået den erfaring og øvelse, en kvalitetsspartling kræver. Det kræver nemlig præcision og detaljeorienterethed, og begge disse kvaliteter besidder vi. Uanset om du skal have spartlet en enkelt væg eller et helt hus, så kan jeg løse opgaven, og jeg klarer naturligvis også gerne det efterfølgende malings- eller tapetseringsarbejde.

microcement

Microcement er den helt rigtige løsning for dig, som ønsker en alsidig løsning til dit hjem. Du får et utal af anvendelsesmetoder, når du vælger microcement. 


Microcement har mange forskellige egenskaber som f.eks. meget høj slidstyrke, let at vedligeholde, unikt udseende og UV-modstandsdygtigt. Derfor er produktet af den højeste kvalitet. Du kan anvende det indendørs og udendørs på en lang række underlag - eksempelvis beton, fliser og gips. Microcement er 100 % vandtæt.

Uanset om badeværelset, bordpladerne i køkkenet eller gulvet på kontoret trænger til en kærlig hånd, er det muligt med microcement. Med min erfaring inden for microcement kan jeg tilbyde dig rådgivning, så du ender med et smukt resultat, der opfylder dine drømme.

forsikringsskader

Hvis du har været udsat for en vandskade, brandskade eller noget tredje, der har resulteret i behovet for en professionel maler, tager jeg mig gerne af opgaven. Jeg tager mig - udover malerarbejdet - også af det fornødne papirarbejde, en forsikringssag medfører.