Maler i Haderslev med fokus på kvalitet og miljøvenlig maling

Syddansk Malerfirma v/ Mette Frank udfører professionelt malerarbejde for private, virksomheder og boligselskaber i Haderslev og omegn. Hvad end det drejer sig om maling af et helt hus, tapetsering af et enkelt rum eller en fornyende omgang maling af facaden, så kan jeg løse opgaven for dig. Her er nøgleordene kvalitet og miljøvenlighed, og derfor kan du med grøn samvittighed lægge din maleropgave i mine hænder, velvidende at jeg udfører den med faglig ekspertise.

 

Professionel rådvigning

Din dygtige malermester i Haderslev tilbyder kompetent og kreativ rådgivning, når du skal have udført malerarbejde. På baggrund af en god samtale med dig rådgiver jeg dig grundigt om de forskellige løsningers fordele og ulemper, så du kan tage den beslutning, der bedst muligt opfylder dine forventninger og ønsker. Jeg kan blandt andet tilbyde vores hjælp ved følgende maleropgaver: 

  • Indvendigt malerarbejde
  • Udvendigt malerarbejde
  • Spartling af lofter og vægge
  • Filt, væv og tapet
  • Spartling med DETALE KC14 (tidligere KABE)

Miljøvenlig maler Haderslev

Hos Syddansk Malerfirma v/ Mette Frank har jeg et bæredygtigt fokus. Det betyder, at jeg kun benytter mig af skånsomme og miljøvenlige kvalitetsprodukter. De skånsomme malerprodukter er gode for indeklimaet og gør mindst muligt skade på miljøet, og malingen er også miljøvenlig i den forstand, at den høje kvalitet resulterer i langtidsholdbare resultater. På den måde gør jeg mit for at passe godt på både dig, os og naturen.

Ring 24 995 995 Skriv til mig
Syddansk Malerfirma

Få et godt tiilbud

hCaptcha

Få et godt tilbud på din maleropgave

Vil du sikre dig, at din maleropgave i Haderslev løses med øje for både kvalitet og miljø, så er du altid velkommen til at kontakte mig. Jeg står til rådighed for en uforpligtende samtale om din maleropgave og de forskellige løsningsmuligheder, og jeg giver gerne et godt tilbud. Kontakt mig via kontaktformularen, på telefon: 24 995 995 eller mail: kontakt@syddanskmalerfirma.dk